ME NU del dia

ME NU del día, originalmente cargada por sureny.

Aquesta foto que he fet amb el mòbil té un curiós significat. Es tracta del menú que m’ha donat aquest migdia a llegir el cambrer d’un restaurant situat a Cornellà. Aquest restaurant, fins fa uns mesos era regentat per una família cordovesa que oferia uns plats típics de la terra i que no estaven gens malament: estofats diversos, mandonguilles, fregits de peix, flamenquins, etc. Havíes d’anar anar amb compte amb el que demanaves perquè hi havia dies que recordaves durant la resta del dia allò que havies menjat. Pebrots de Padró a part…

Arribat un dia, els propietaris van decidir traspassar el restaurant, que va anar a parar unes persones de nacionalitat xinesa… sota una condició. Durant tres mesos el cuiner del restaurant original (i propietari) formaria el nou personal en l’elaboració de la mateixa carta que s’oferia en aquell moment. És a dir, res de rollitos de primavera, porc agredolç i wan-tan fregit. Una vegada transcorregut aquell temps el restaurant seria 100% gestionat pels nous emprenedors.

Passat uns mesos he pogut comprovar que la qualitat de la cuina manté un nivell, segurament no igual, però molt digne i semblant al que hi havia.

Tot això em sembla curiós i interessant alhora, perquè fins ara no havia conegut un cas d’integració de la cultura xinesa a una cosa tan pròxima a nosaltres com la cuina espanyola.

Això sí, en la imatge es pot comprovar que la carta actual encara necessita una mica d’afecte ortogràfic… 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s