Nou web Scalae.net

El nou web de l’agència documental de l’arquitectura Scalae, que s’ha presentat públicament el passat 26 de febrer, representa una renovació gràfica del site, juntament amb una completa redefinició de la seva arquitectura de la informació.

CR3A’T ha orientat el seu treball de consultoria i estratègia en la definició d’aquests procesos, i ha dirigit l’execució del projecte web, treballant des de fa un any amb l’objectiu de repercutir en la millora de la comunicació d’aquesta agència, a través d’Internet així com en la creació d’una potent eina de gestió de continguts documentals.

SCALAE, com agència documental d’arquitectura, treballa en l’assessoria, disseny i gestió de continguts editorials d’arquitectura per a professionals i per a diversos mitjans, empreses i institucions, com el portal internacional ARQA.com, la Fundació Caixa d’Arquitectes, la Fundació Arquitectura i Societat, Col·legis Oficials d’Arquitectes, Escoles d’Arquitectura, al Palau de la Música Catalana de Barcelona i Grupo Via, entre d’altres.

Segons la mateixa companyia afirma al seu site, “gràcies a la relació entre la diferent documentació en la qual treballem, aquest lloc web mostra clarament què és Scalae i totes les accions en què participa o ha participat. Aquest nou lloc té un disseny actual i personalitzat, a més de permetre noves funcionalitats i opcions que amplien la informació que s’ofereix des d’internet. Aquest nou lloc web estableix les bases per a futurs projectes en línia i professionalitza la imatge de Scalae en Internet”.

El nou Scalae.net s’ha dissenyat integrant la filosofia del treball en xarxa, i optimitzant la presència dels continguts multimèdia que formaven part del projecte original.

Pel que fa als continguts d’aquest projecte, la majoria es troben amb una llicència Creative Commons 3.0.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Els comentaris estan tancats.