Els clients de Dell demanen Linux preinstal·lat

dell_ideastorm_logo2.pngL’any passat Dell que va endegar el projecte Ideastorm, una web que ofereix als clients de Dell proposar idees amb la intenció de millorar i captar nous serveis i compradors. Cada proposta pot ser votada per la resta d’usuaris, que a més d’opinar i fabricar un rànking amb les aportacions més populars, de pas generen un debat que de vegades surt del propi ecosistema de l’empresa de Michael Dell, i entra de ple dins el circuit mediàtic. En aquest sentit és interessant anar seguint les propostes que reclamen la preinstal·lació als ordinadors de distribucions Linux com a mesura per reduir costos, així com, en el cas de la instal·lació amb Windows, portar OpenOffice com a suite ofimàtica.

El post més votat ara mateix rau, curiosament, en una proposta convidant les màquines Dell portar una arrencada no amb una, sinó amb vàries distribucions Linux (Ubuntu, Fedora, Suse…). Potser és passar-se una mica, però és cert que amb qualsevol d’aquestes distribucions queda clar que les principals utilitats que es fan a nivell d’usuari (Internet, ofimàtica, correu electrònic, jocs, videoconferències, missatgeria, edició de fotografia i de video, etc. ) estan més que resoltes a Linux… des de fa temps.

Actualitzat del 29 de març: Nota de premsa de Dell anunciant el seu compromís de vendre ordinadors amb Linux preinstal·lat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s