“Two more things” i VilaWeb TV

Steve Jobs ha tornat a situar-se al mig del focus mediàtic mundial, i el seu ja clàssic “one more thing” s’ha convertit aquest any en un “two more things”. L’iPhone i l’Apple TV han sigut les peces clau per fer pràcticament oblidar durant uns dies, si no del tot, la fira de Las Vegas. A la Wikipèdia ja es recull una informació molt detallada dels nous gadgets. Al bloc Kottke.org ja s’han entretingut a fer comparatives de tamany entre l’iPhone i d’altres aparells coneguts, com els iPods, un Nokia 7610, un comandament de la Wii, etc. A Pixel y Dixel hi ha una descripció més detallada i varis recursos més del nou mòbil de la poma. O també, podem veure aquí quin impacte tenen a Google les cerques i el volum de notícies que generen els mots Apple i CES.

Sobre l’Apple TV, interessant l’oportunitat que ha aprofitat perfectament en Partal per presentar el mateix dia el seu nou projecte VilaWeb TV. Efectivament ha tingut una molt bona plataforma per ficar-s’hi dins del debat que genera la irrupció de la IPTV com a aposta cada vegada més de present que de futur, i qui sap com a alternativa al model TDT, en el qual no hi crec, ara per ara, gens.

Ahir al Col.legi de Periodistes va fer una presentació molt interessant, en alguns momens gairebé acadèmica, tal i com forma part el seu estil de discurs. En aquest sentit és indispensable la seva editorial d’avui a VilaWeb.

Em van agradar també els exemples on es va basar per construir i alimentar VilaWeb TV: Current.tv, Google News Video, Pipeline CNN, Open News Archive TV de la BBC, Rocket Boom, i exemples de P2P TV.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s